Boka Hotell

Boka billiga hotell online / på nätet

Helgbrunch på Norda Bar & Grill

Temat på brunchen är lika brett som smakerna är många. Starta med vår kallbuffé där vi hämtat inspiration från västkusten, Chinatown och Little Italy. Efter det följer en mellanrätt (varmrätt) innan vårt dignande dessertbord som görs av bland annat Patrik Fredriksson och Fredrik Borgskog som gjorde tårtan och desserten till prinsens bröllop nu i somras.

– Jag är extremt stolt över att vi fått den här utmärkelsen. Det är en bekräftelse på att vi jobbar långsiktigt i allt vi företar oss samtidigt som det är en morot för att fortsätta utvecklas för att ligga i framkant, säger Fredrik Blomberg, VD på Clarion Hotel Post.

Brunchen har öppet lördagar kl 12 – 14.30 och söndagar kl 12 – 15.30. Boka bord på restaurangens hemsida www.nordabargrill.se eller ring oss på 031-61 90 60. Var gärna ute i god tid med din bokning då uppmärksamheten gjort att efterfrågan är stor och många vill komma och uppleva världens bästa brunch. Brunchen kostar 295 kr.

– Brunchen på Norda har ett unikt upplägg. Vi lagar givetvis allt här i huset och jobbar bara med de bästa råvarorna, säger Martin Wiholm Food & Beverage Manager på Clarion Hotel Post.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Boka Hotell

Tema av Anders Norén