Boka Hotell

Boka billiga hotell online / på nätet

Mobila hotellnycklar på Ocean Beach Club Kreta

Med företaget ASSA ABLOY Hospitality har Ving vidareutvecklat sin Companion App för att med hjälp av Bluetooth erbjuda hotellgäster att öppna sin rumsdörr med sin smartphone. Ett test utförs under sommaren på Vings koncepthotell Ocean Beach Club Kreta.

I slutet av maj anlände de första gästerna som anmält sig till testet till familjehotellet Ocean Beach Club Kreta. Med den mobila nyckeln i appen inklusive karta för navigering till rätt byggnad så kunde gästerna snabbt installera sig på rummet. Det finns även en film som visar hur det går till.

– Vi har valt ut några test-sviter på Kreta vars gäster slipper ta omvägen till receptionen och vänta på rumskortet vid ankomst. Allt som behövs är en smartphone och appen, dit den mobila nyckeln skickas ett par dagar innan incheckning. Sen är det bara att öppna dörren och påbörja semestern, säger Jonas Carlson Almqvist, utvecklare/koordinator, Ving.

mobila nycklar på Ocean Beach Club KretaVings egna koncept, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club by Sunwing samt vuxenkonceptet Sunprime Hotels är utvecklade utifrån kundernas önskemål. En stor och viktig del är att ta bort sådant som skaver. Om du letar efter hotell på Kreta kan du även läsa mer här. Genom tjänsten Easy Travel kan hotellens gäster påbörja hemresan med att checka in till flyget redan på hotellet, transferbussen går direkt till flygplatsen utan mellanstopp och väl på flygplatsen går man direkt till säkerhetskontrollen. Att införa mobila nycklar är ytterligare ett steg på vägen mot en bekväm semester.

– Vi är helt övertygade om att Ving tänker rätt och vi ser globalt att intresset för mobila accesslösningar ökar. Mobila nycklar ger personalen mer tid att fokusera på gästerna så att deras semesterupplevelse blir den bästa tänkbara, säger Markus Boberg, SVP Commercial Excellence, ASSA ABLOY Hospitality.

Tekniken för mobila nycklar ingår i ASSA ABLOY Hospitality Mobile Access lösning och är implementerad i Vings Companion App som finns tillgänglig för både iOS och Android.

Källa: Ving

Nästa Inlägg

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Boka Hotell

Tema av Anders Norén