Boka Hotell

Boka billiga hotell online / på nätet

Nytt Club Med-hotell i Provence i Frankrike

För ett och ett halvt år sedan inledde Ving ett samarbete med Club Med och har sedan dess kunnat erbjuda ett flertal All Inclusive-hotell världen över. Nu utökas utbudet med ett i Provence i Frankrike.

Norr om Nice på franska Rivieran lanserar Ving ett hotell vid namn Club Med Opio en Provence i närheten av parfymstaden Grasse. Förutom att bekanta sig med det provencalska köket, de natursköna omgivningarna och de spännande utflyktsmål som finns på nära håll kan gästerna njuta av en semester på en vackert belägen anläggning bland olivlundarna. Här erbjuds en rad olika aktiviteter som bl a vandringsturer, golf- och tennisskola samt flera restauranger och barer. Mer om Provence och Frankrike kan du hitta här.

– Det känns väldigt roligt att vi kan utöka med fler Club Med-hotell och dessutom ett nytt resmål för oss i Provence. Club Med kan verkligen erbjuda det där lilla extra om man vill ha en All Inclusive-upplevelse utöver det vanliga. Hotellen erbjuder både hög komfort och ett stort utbud av aktiviteter, vilket gör dem till det perfekta valet om man vill ha en aktiv semester, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Boka Hotell

Tema av Anders Norén