Boka Hotell

Boka billiga hotell online / på nätet

Stockholm får ett nytt stort cityhotell, Sleepingfox Hotel Group AB

AFA Fastigheter utvecklar sin fastighet på Apelbergsgatan i centrala Stockholm till ett nytt cityhotell med 200 rum. Hyresgäst och operatör är Sleepingfox Hotel Group AB och hotellet blir AFA Fastigheters åttonde hotell.

Vi kommer att satsa på att ge gästen en modern hotellupplevelse med bästa cityläge, till ett bra pris och med smarta digitala lösningar säger Lars-Jerker Molin, en av ägarna till Sleepingfox Hotel Group AB.

Detta görs möjligt genom att bygga yteffektiva hotellrum där allt onödigt skalas bort men där vi ökar kvalitén på det som hotellgästen värderar högt. Publika utrymmen som lobby och restaurang där gästerna spenderar mycket av sin tid kommer vi att satsa särskilt på för att skapa attraktiva och tilltalande miljöer berättar Gunilla Högbom, Chef Projekt AFA Fastigheter.

Ombyggnaden kommer att drivas som en samverkansentreprenad där fastighetsägare, hyresgäst och entreprenör i ett tätt samarbete kommer att genomföra ombyggnationen. Byggnationen påbörjas omgående och hotellet som kommer att vara ett Best Western Hotell planeras att öppna vid årsskiftet 2015/2016.

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

© 2024 Boka Hotell

Tema av Anders Norén